Tenis

Simona Halep anunta obiectivul pentru 2018: “In fiecare an imi doresc asta”

Revenita in tara dupa Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a vorbit despre pastrarea echipei tehnice pentru anul 2018 si despre obiectivul pe care doreste sa-l indeplineasca anul urmator.

“Echipa mea ramane la fel. Darren ma ajuta foarte mult cand este alaturi de mine. Andrei cred ca va face parte din echipa. O sa am o discutie cu el”, a spus Halep, numarul unu mondial in 2017.

Halep a mai spus ca prezenta ei pe primul loc in clasamentul WTA este una meritata dupa rezultatele constante din ultimii ani.

“Merit sa fiu acolo pentru ca am fost destul de constanta si in ultimii patru ani am fost mereu in top 5, ceea ce inseamna mult pentru mine. Am citit ce a spus Federer si ii multumesc. Sunt cuvinte care imi dau incredere”, a declarat Halep.

Obiectiv

Pentru 2018 Halep nu ascunde faptul ca-si doreste castigarea unui turneu de Mare Slem, singurul obiectiv al carierei ramas neatins dupa accederea pe primul loc WTA.

“Anul viitor imi doresc sa castig un Grand Slam. Este un obiectiv in fiecare an, dar va trebui sa muncesc mai mult pentru a ma mentine pe o pozitie buna. Cred ca trebuie sa mai progresez la toate capitolele. O sa lucrez in continuare la serviciu, pentru a fi si mai puternica”, a concluzionat Halep.

Simona Halep va incheia anul 2017 pe primul loc in clasamentul mondial devenind doar a 13-a jucatoare din istoria tenisului feminin care termina un an calendaristic in fotoliul de lidera.



Simona Halep anunta obiectivul pentru 2018: “In fiecare an imi doresc asta”