Tenis

Simona Halep, anunt despre finalul carierei. Cati ani mai joaca tenis

Dubla castigatoare de Mare Slem a vorbit inaintea plecarii spre Statele Unite despre viitorul sau in tenis, in ziua implinirii a 30 de ani.

“Finalul carierei mele nu este aproape. Imi doresc mult sa mai joc.

“Am avut accidentari si am avut dubii ca mai pot continua, dar acum sunt fit si-mi doresc sa mai joc doi, trei, patru ani. Toni (n.r. - Iuruc) ma incurajeaza sa joc cat mai mult. E un plus pentru viata mea profesionala”, a declarat Simona Halep.

Aceasta a mai dezvaluit ca sotul ei este o persoana superstitioasa si de aceea prefera sa stea mai departe de loja oficiala.

“A mai stat in loja si am pierdut. E emotiv in tribuna. Prefera sa stea mai departe de loja, e superstitios”, a precizat Halep.

Fosta lidera mondiala mai spune ca-si doreste copii dupa ce se va lasa de tenis, viseaza la o familie mare si fericita pentru urmatorii 30 de ani.

Chiar si dupa ce va incheia activitatea profesionala Simona Halep spune ca-si doreste sa ramana in tenis.

“Am inceput sa gust tenisul fara presiune si fara stres. M-am schimbat, sunt mai relaxata cu oamenii. Vorbesc mai mult, sunt mai vesela. Sunt doritoare de noi iesiri, de noi prieteni”, a mai spus Halep.

Urmatorul turneu pentru Simona Halep este Indian Wells, competitie care trebuia sa aiba loc in martie si care a fost amanata din cauza pandemiei de covid.

Turneul californian va avea loc in perioada 6-17 octombrie.

Apoi, pentru Halep urmeaza Moscova si Cluj-Napoca, Transilvania Open, primul turneu WTA din tara noastra organizat in sala.



Simona Halep, anunt despre finalul carierei. Cati ani mai joaca tenis