Tenis

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica

Revenita in circuit dupa dusul rece de la Madrid, unde a fost eliminata in primul tur, Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a obtine victoria in fata americancei Alison Riske, in turul 2 la Roma. Pentru Halep aceasta este a 27-a victorie obtinuta in 2015.

Halep s-a impus cu 6-3, 6-0 la capatul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate inca de la inceput.

Numarul doi mondial si semifinalista la Roma in 2013, Halep a aratat o forma buna pe zgura terenului Grandstand de la Foro Italico.

Chiar daca a comis trei duble erori de-a lungul meciului, Halep a servit mult mai bine decat a aratat-o la Madrid, iar loviturile castigatoare au revenit in bagajul de arme al jucatoarei noastre.

Un singur scurt moment de cadere a acuzat Halep in aceasta partida cu Riske, si anume in primul set la scorul de 5-1 cand i-a permis adversarei sa lege doua game-uri la rand.

Finalul primului set inchis cu 6-3 a venit la timp si a taiat complet elanul jucatorei din Statele Unite, pentru ca in setul secund Halep sa zburde realmente pe teren in drumul spre victorie.

Trei break-uri au facut diferenta cu un joc sufocant pentru Riske, jucatoare care si-a aratat din plin limitele.

Halep ajunge asadar in turul 3 la Roma si va juca, joi, cu invingatoarea dintre Venus Williams, o jucatoare extrem de periculoasa, si ucraineanca Elina Svitolina.



Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica