Tenis

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

Campioana de la Roland Garros si-a facut aparitia pe cel mai mare stadion al tarii la 20:05 fiind insotita de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Intampinata cu aplauze si urale, Halep a multumit publicului si tuturor celor care au sustinut-o de-a lungul carierei pentru a ajunge la performanta din prezent.

Un moment delicat s-a petrecut atunci cand edilul Bucurestiului a incercat sa spuna cateva cuvinte, publicului reactionand negativ cu fluieraturi. Dupa ce i-a inmanat un buchet de flori si cheia orasului, Firea s-a facut nevazuta si oamenii au revenit la atmosfera calda indreptata spre Simona.

Pe scena au mai urcat Ilie Nastase, familia Simonei, Marcel Pavel si Monica Anghel, cei doi care au interpretat imnul national al Romaniei.

Simona Halep a oferit autografe pe mingi unui grup de tineri jucatori, viitorul tenisului romanesc.

Vedeti mai jos imaginile surprinse de fotoreporterul Onlinesport.ro prezent la Arena Nationala.Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)