Tenis

Simona Halep a revenit la antrenamente!

Sursă foto: https://www.instagram.com/simonahalep/

Absenta de la Roland Garros din cauza unei accidentari, jucatoarea Simona Halep a anuntat, sambata, ca a revenit la antrenamente.

“Prima mea lovitura dupa trei saptamani si jumatate. Ma simt ca si cum as fi lipsit mult mai mult, pentru ca mi-a fost dor sa joc.

"Insa aceasta perioada a fost cea mai buna pentru ca, desi am o viata minunata, am inteles ce simt pentru tenis si cum ma simt cand nu pot juca.

"Iubesc acest sport, acum inteleg de ce de atat de multi ani traiesc pentru tenis si ma simt atat de bine ca sportiva profesionista la cel mai inalt nivel.

"Bineinteles, nu este usor sa fiu acici, amotional este epuizant, iar acum imi dau seama cat de puternica am fost. Cand te accidentezi inaintea turneului tau preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis al tau si ai concurat timp de zece ani, te simti trista si te intrebi: ‘de ce mi se intampla mie?’

"Dupa cateva saptamani am inteles ca acest lucru s-a intamplat PENTRU mine! Astfel ca acum vreau doar sa infrunt orice provocare mi se prezinta. Nu stiu daca sunt refacuta complet fizic, dar ceea ce stiu este sunt gata pentru ce urmeaza. Va multumesc mult pentru ca mi-ati aratat sustinerea la fiecare pas”, a scris Simona Halep pe retelele de socializare.



Simona Halep a revenit la antrenamente!