Tenis

Simona Halep a revenit in tara cu gandul la zapada si Fed Cup

Sursă foto: twitter.com/LosHalepenos

In timp ce la Australian Open nici nu a inceput bine competitia, Simona Halep a si ajuns acasa in Romania si spune ca eliminarea suferita la Antipozi nu reprezinta un capat de tara.

Cele cateva zile in care a digerat infrangerea cu Shelby Rogers par a o fi readus pe Halep la sentimente mai bune in legatura cu ideea retragerii din tenis pentru o perioada.

“Sunt trista, suparata de ceea ce s-a intamplat, dar nu este un capat de tara si mai sunt multe turnee de disputat. Ma bucur ca sunt acasa si vad zapada”, a spus Halep la aeroport.

“Voi face un RMN si voi afla mai mult. Este doar o tendinita la tendonul rotulian si la precedentul RMN nu a parut nimic grav”, a adaugat jucatoarea noastra.

Joaca la Fed Cup

Halep a mai spus ca si-ar dori sa joace contra Belgiei in meciul de Fed Cup programat pe 11 si 12 februarie la Bucuresti, dar o decizie finala in acest sens va fi luata dupa consultarea medicului.

“Eu mi-as dori sa joc la Fed Cup, dar nu pot declara mai multe inainte de a vedea doctorul”, a concluzionat Halep.

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep paraseste turneul de la Melbourne in faza primului tur si dupa competitia de la Melbourne s-ar putea vedea data jos de pe locul patru mondial.



Simona Halep a revenit in tara cu gandul la zapada si Fed Cup