Tenis

Simona Halep a revenit din America. Ce a spus despre intalnirea ratata cu Emma Raducanu

Eliminata in turul 3 la Indian Wells, Simona Halep a revenit in tara si a vorbit despre cum a fost la turneul american, dar si despre abordarea ultimelor aparitii pe teren in acest an.

“Este greu dupa accidentare si nu pot spune ca sunt multumita de ceea ce a fost acolo. Dar sunt sanatoasa, nu am dureri. Stiam ca va fi greu. Abia astept sa ma intorc pe teren la antrenamente.

“E greu sa joci Indian Wells in octombrie. S-a schimbat totul, dar e meritul celor care joaca bine.

Intrebata despre ratarea duelului cu Emma Raducanu, jucatoare eliminata inca din turul 2, Halep a spus: “S-a amanat, poate la Cluj”.

“Doar ne salutam si am felicitat-o din nou pentru ceea ce a facut, pentru ca este extraordinar”, a detaliat Halep relatia pe care o are cu Raducanu, una destul de formala dupa cum vedem.

Simona Halep va ramane in tara pentru cateva zile, dupa care va pleca spre Moscova pentru Kremlin Cup, turneu pe care l-a castigat la inceputul ascensiunii sale in tenisul mare.

“Am avut destul timp liber anul acesta si ma bucur ca sunt apta sa joc. Voi juca la Moscova si Cluj”, a mai spus Halep.

Aceasta s-a aratat ingrijorata si de situatia sanitara din Romania din cauza valului al patrulea de covid.

Intrebata daca se va vaccina si cu doza a treia, Halep a spus ca o va face de indata ce va termina cu cele doua turnee pe care le mai are in program.

Simona Halep a fost printre primii sportivi din Romania imunizati impotriva Covid-19, desi trecuse prin boala in toamna anului trecut cand vorbeam de valul doi.

WTA a anuntat recent ca 60% dintre jucatoarele din circuit s-au vaccinat.



Simona Halep a revenit din America. Ce a spus despre intalnirea ratata cu Emma Raducanu