Tenis

Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei (video)

Intr-o ceremonie care a avut loc la Arhiepiscopia Tomisului, Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor, din mana Inalt Prea Sfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

"Avem o persoana tanara care s-a depasit pe sine. Simona Halep nu este un nume obisnuit. Este un nume care si-a castigat valoare prin credinta, prin staruinta, prin toata osteneala. Iata Sfantul Apostol Pavel,care este cel mai mare apostol, apostolul neamurilor, atat de frumos vorbeste despre cei ce se intrec la jocuri si zice: daca aceia alearga pentru o cununa care se vestejeste cu cat mai mult noi, crestinii, trebuie sa alergam pentru o cununa care nu se vestejeste", a rostit Inalt Prea Sfintitul Teodosie in fata Simonei Halep.

"Eu sper ca dumneavoastra, pe langa aceasta cununa de cea mai buna tenismena a lumii, veti primi si cununa cea mare. Si pentru ca sa aveti curaj sa alergati si pentru a doua cununa, cununa cea nevestejita, va oferim Crucea Sfantului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei. Am vazut cat de frumos va inchinati cand intrati pe teren. Ati marturisit prin crucea aceea deplina ortodoxia, credinta noastra stramoseasca. Ati cinstit parintii, bunicii, Dobrogea si toata Romania. Primiti din partea noastra toata dragostea si pretuirea, din partea lui Dumnezeu toata binecuvantarea”, a mai spus Arhiepiscopul Tomisului.



Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei (video)