Tenis

Simona Halep a plecat la Praga cu stresul pandemiei

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep/

Jucatoarea Simona Halep a plecat, vineri, spre capitala Cehiei, acolo unde va evolua din 10 august la primul turneu dupa intreruperea circuitului WTA pe motiv de pandemie.

Simona Halep trebuia sa participe in aceasta saptamana la Palermo, primul turneu WTA dupa reluarea circuitului, dar a declinat in ultimul moment invitatia organizatorilor italieni.

Fosta lidera mondiala nu a scapat nici acum de stresul provocat de pandemie, dar spera ca totul sa fie bine la Praga.

“Sunt putin stresata, dar cred ca o sa fie bine. Nu am jucat inca fara spectatori, dar o sa vad saptamana aceasta si sper sa nu fie atat de ciudat”, a declarat Halep la plecarea spre Praga.

Simona Halep s-a testat pentru Covid-19 si a primit testul cu o zi in urma.

“Am facut testul si am primit rezultatul ieri (n.r. - joi). Negativ bineinteles. O sa ajung acolo, o sa mai fac un test si cat asteptam rezultatul stam in camera.

“La Palermo a fost o decizie de moment, am crezut ca este mai bine sa nu merg. Nu eram poate pregatita mental. Acum sunt mai bine si sunt suta la suta convinsa ca trebuie sa joc. Am stat vreo doua luni fara tenis si a fost dificil”, a mai spus Halep.Simona Halep a plecat la Praga cu stresul pandemiei