Tenis

Simona Halep a plecat in China pentru ultima parte a sezonului

Ajunsa pe locul sase mondial, Simona Halep a luat drumul Chinei, acolo unde va disputa ultimele turnee din acest an competitional.

”Ma simt destul de bine, sunte increzatoare si sper sa-mi mearga bine. Incerc sa ma adaptez cat pot de bine si sa joc cat se poate de vine, insa nu este usor. Totul e un pic diferit acolo”, a spus Simona Halep la Aeroportul Henri Coanda.

Aceasta a mai povestit si ca in ultima perioada a avut o problema de sanatate.

”Am avut niste probleme la glezna, la tendonul lui Ahile de fapt impreuna cu glezna. Am facut tratament, recuperare. M-am antrenat in ultima saptamana si acum ma simt bine”, a spus Halep.

Cat despre o posibila aparitie a lui Darren Cahill la turneele din China, Halep a spus ca este exclus si ca din 2020 va fi reluata colaborarea cu acesta.

Simona Halep joaca la Wuhan, turneu WTA Premier 5, incepand cu 22 septembrie, si apoi la Beijing, competitie de categorie superioara Premier Mandatory din 28 septembrie.

Doua turnee care ar trebui sa-i aduca Simonei calificarea la Turneul Campioanelor mutat din acest an la Shenzhen (debut la 27 octombrie).

Ashleigh Barty si Karolin Pliskova sunt primele doua jucatoare calificate.



Simona Halep a plecat in China pentru ultima parte a sezonului