Tenis

Simona Halep a plecat in Australia fara niciun obiectiv

Sursă foto: twitter.com/australianopen

La primele ore ale noului an 2019 jucatoarea Simona Halep a luat drumul Australiei pentru primul turneu al sezonului.

Halep s-a pregatit in tara in ultimele saptamani, pentru ca din 7 ianuarie sa participe la competitia de la Sydney.

“Ma bucur ca dupa foarte multi ani am avut ocazia sa petrec Revelionul acasa. Acum am pornit la drum si sper sa fie bine. Am petrecut aseara si a fost suficient, acum la munca”, a spus Halep.

“Fizic sunt ok, nu am avut niciun fel de problema la antrenament, dar mereu spun ca la meciuri este ceva diferit. Astept sa vad cum o sa fie la primul meci. Cred ca e putin un singur turneu pregatitor pentru Australian Open. Anul trecut aveam vreo 10-15 meciuri inainte de Melbourne”, a mai declarat lidera mondiala.

Halep mai spune ca nu are niciun obiectiv inaintea primului turneu major al anului 2019.

“Nu am niciun obiectiv. Obiectivul meu este sa fiu sanatoasa si sa dau tot ce pot pe teren. Nu este usor sa intru in ritm dupa o pauza atat de mare si sa castig niste meciuri”, a mai declarat Halep la plecarea din Romania.

Simona Halep a disputat finala turneului Australian Open in 2018, an in care avea sa castige ulterior primul ei titlu de Mare Slem, la Roland Garros, si pe care l-a incheiat in cele din urma accidentata la spate ratand participarea la Turneul Campioanelor.Simona Halep a plecat in Australia fara niciun obiectiv