Tenis

Simona Halep a avut parte de o surpriza la revenirea in Romania

Dupa ce a participat la Gala Premiilor WTA din Singapore, acolo unde a fost desemnata jucatoarea anului si a primit un automobil marca Porsche din partea sponsorului Turneului Campioanelor, Simona Halep a revenit in tara.

Nu mica i-a fost surprinderea sportivei cand la aeroport a fost intampinata de parintii ei.

“Stai si cu noi, domnisoara? Credeai ca scapi de noi? Ne dai si noua un autograf?”, a glumit mama Simonei Halep cu cea mai reprezentativa sportiva a Romaniei in momentul de fata.

“Bai, dar ce surpriza mi-ati facut!”, a replica Simona.

Pentru Halep, accidentata la spate, urmeaza o perioada de pauza, pentru ca la inceputul lunii decembrie sa inceapa, daca recuperarea decurge normal, perioada de pregatire a sezonului urmator.

“Sunt bucuroasa de ceea ce s-a intamplat anul acesta. M-am intors cu drag acasa si de abia astept sa ma odihnesc, sa am o vacanta frumoasa. Cu siguranta a fost cel mai bun an al meu. Urmeaza o vacanta mai lunga si recuperarea la spate, pentru ca trebuie sa ma fac bine”, a mai spus Halep.

Lidera mondiala nu si-a ascuns dezamagirea pentru neparticiparea la Turneul Campioanelor.

“Sunt trista ca n-am jucat, dar nu o iau ca pe o dezamagire. Toate jucatoarele au probleme si la acest nivel este normal sa mai apara si cate o accidentare. Inca mai am dureri, dar sunt normale. O sa treaca, sper eu”, a mai spus Halep.

Halep este inscrisa la Shenzhen, primul turneu al anului 2019, dar este posibil in functie de starea sanatatii sa o vedem evoluand abia la Australian Open.



Simona Halep a avut parte de o surpriza la revenirea in Romania