Tenis

Senzational! Patricia Tig ajunge in finala turneului WTA de la Bucuresti

Aceasta dupa ce a jucat in precalificarile organizate de Federatia Romana de Tnis pentru a ajunge in calificarile turneului de la Arenele BNR.

Patricia Tig a facut o noua ”victima” dintre favoritele turneului dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Tig, jucatoare care a avut aproape doi ani de pauza din circuitul mondial profesionist, a invins-o pe Laura Siegemund din Germania, a 6-a favorita a turneului bucurestean, cu 6-3, 6-1.

Duminica, in finala competitiei, Tig o va intalni pe invingatoarea meciului dintre Elena Rybakina din Kazahstan si Martina Di Giuseppe din Italia.

Romania va avea si o pereche in finala de dublu a turneului care se va decide in urma semifinalei care le va opune pe Irina Begu/Raluca Olaru si Jaqueline Cristian/Elena Ruse.

Patricia Tig a mai jucat inainte o finala de turneu WTA, in 2015, pe care a pierdut-o la Baku in fata Margaritei Gasparyan.

Inainte sa ajunga la Bucuresti un singur turneu WTA mai jucase Tig in acest an, pierzand pe iarba in primul tur al calificarilor de la Wimbledon.

Anterior in acest an Tig evoluase in nu mai putin de noua turnee din circuitul ITF la Cancun in Mexic toate disputate pe hard, castigand doua dintre acestea si disputand finala intr-un al treilea.



Senzational! Patricia Tig ajunge in finala turneului WTA de la Bucuresti