Tenis

Scandal in noapte la turneul de la Roma

Sursă foto: https://twitter.com/Welovetennis/

Francezul Benoit Paire a rabufnit pe teren in timpul partidei din primul tur cu italianul Jannik Sinner.

Revenit recent de la New York, unde nu a fost lasat sa joace la US Open si a stat in carantina doua saptamani din cauza infestarii cu coronavirus, Paire a intrat pe teren pentru a face figuratie.

Acesta s-a certat in mai multe randuri cu arbitrul din scaun si a pierdut partida de o maniera care i-ar putea atrage o amenda din partea ATP.

Paire a reactionat dupa meci pe retelele de socializare, aruncand cuvinte grele in directia organizatorilor turneului ATP Masters 1000 din capitala Italiei.

“O programare de c...t. Multumesc Roma. Am cerut sa joc marti pentru a avea o zi in plus de antrenament dupa ce am venit direct de la New York si, cum am jucat impotriva unui italian, m-ati pus sa joc luni”, si-a scris Paire nemultumirea.

Paire a pierdut in cele din urma cu 6-2, 6-1 in fata lui Sinner (19 ani / 81 ATP).

In timpul meciul acesta a aruncat de mai multe ori cu racheta in pamant, a lovit o sticla de apa aruncata tot de el pe teren si a jucat cateva schimburi cu masca pe fata.

"N-am jucat de zece zile fiind izolat in camera. A fost un bun antrenament. Sunt bucuros ca am jucat o ora. Am jucat chiar o ora si patru minute. Am dat tot ce am avut mai bun. Jannik a jucat foarte bine. Rezultat nu conteaza prea mult. Mai am competitia de dublu, unde voi incerca sa ma bucur cat mai mult si sa castigam meciul", a spus Paire dupa meci la conferinta de presa.



Scandal in noapte la turneul de la Roma