Tenis

Serena Williams, eliminata in optimi la Miami. Nu s-a mai intamplat de 16 ani sa rateze sferturile (video)

Calificata in sferturile de finala la Miami Open, Simona Halep a primit luni o noua veste buna dupa eliminarea polonezei Agnieszka Radwanska. Principala favorita Serena Williams a fost eliminata si lasa deschisa lupta pentru un loc in finala pe partea de sus a tabloului. Invingatoarea meciului Halep-Bacsinszky va juca in semifinale cu invingatoarea meciului Kuznetsova-Makarova.

Serena Williams, detinatoarea titlului de la Miami,a fost eliminata dupa doua ore de Svetlana Kuznetsova, cu 6-7, 6-1, 6-2.

Cotata cu sansa a 15-a la castigarea turneului din Florida, Kuznetsova administreaza prima infrangere Serenei Williams dupa o serie de 20 de victorii la rand obtinute de aceasta la Miami.

De altfel, Serena nu mai pierduse la Miami inaintea sferturilor din anul 2000, cand a cedat in optimi in fata lui Jennifer Capriati.

Ultima infrangere a Serenei Williams la turneul de la Miami, unul dintre favoritele sale in circuit, data din 2012.

Gestul de mai jos sugereaza cat se poate de elocvent atitudinea Serenei Williams pe teren la meciul cu Svetlana Kuznetsova:Serena Williams, eliminata in optimi la Miami. Nu s-a mai intamplat de 16 ani sa rateze sferturile (video)