Tenis

S-a terminat cu Simona Halep?

Sursă foto: https://twitter.com/realitatea

Simona Halep s-a casatorit cu un barbat mai in varsta cu 13 ani fata de ea. Ea are 29, el are 42, o decizie ciudata pe care un tanar, dar si un sportiv profesionist, o poate lua. Intr-o relatie din 2019, dupa ce ea a castigat la Wimbledon, Simona a luat-o de atunci in jos. De la numarul 1 a ajuns aproape sa iasa din top 10.

Cei doi nu s-au intalnit din pasiunea Simonei pentru tenis, ci din pasiunea ei pentru pierdut vremea in decoruri promiscue, intr-un club de noapte. Nu-i asa, un loc perfect sa iti cunosti un sot cu posibilitati financiare? Doar ca Simona nu avea nevoie de un om cu ceva bani si unul cu experienta de viata, de doua ori divortat.

Privind toate fetele din circuitul de tenis profesionist WTA, numiti voi una singura care are sot pe care l-a cunoscut intr-un club de noapte.

Cu dorinta declarata de a-si intemeia o familie, ea  parea sa aiba nevoie de o persoana tanara, de varsta ei, o poveste adevarata dintre tineri, neconditionata de bani. O persoana alaturi de care sa petreaca o viata de la egal la egal, cu pasi de la egal la egal, exceptand partea financiara mai putin importanta si mai greu de egalat.

Cand ea va avea 30 si ceva de ani, actualul sot va incepe sa aiba deja alura de bunic, la 50, va arata precum tatal Simonei la acest moment. Pana si familia i-a spus ca nu este in regula, dar ea s-a incapatanat sa ia de sot un tip dublu divortat de 40+, pasionat de drinkuială si pierdut vremea prin cluburi ca la 18 ani.

In fine, alegerile nu se discuta. Nu ar fi aceasta nici prima si nici ultima alegere aparent fara cap pe care Halep ar face-o, privind in trecut gandirea ei strategica de multe ori eronata  pe terenul de tenis.

Cert este ca, de cand si-a cunoscut actualul sot, Simona a aratat doar un joc mediocru, fara niciun fel de rezultate si presarat cu amanari motivate de diverse accidentari. Din 2019, de cand a castigat la Wimbledon, nu a mai facut nimic notabil, si nu discutam despre un alt titlu de Mare Slem.

De la locul 1 pe care il ocupa la momentul inceperii relatiei sale cu actualul sot care la acel moment in 2019 schimba prefixul de la 3 la 4, ea a cazut in 2021 pe 10.

Era inca in forma la inceput de 2020, din inertie, cand a prins o semifinala la Australian Open, dar dupa aceea s-a dus din ce in ce mai jos. Pana si la Madrid, turneul ei de casa, a fost eliminata in 2021 in optimile de finala.

Halep are doua titluri de Mare Slem, Roland Garros in 2018 si Wimbledon in 2019. Mari bucurii pentru ea, este drept, dar departe de a fi o jucatoare care sa ramana in istorie. In fapt, istoria nu a fost niciodata scopul declarat al ei, Simona dorind sa isi indeplineasca un vis, acela de a castiga la Paris, ceea ce a si reusit. Dar atat. Si-a indeplinit un vis.

Diferenta intre ea si o mare campioana este uriasa si va ramane uriasa, neputand fi numita niciodata cu acest apelativ pentru ceea ce a reusit in tenis. Atunci cand putea face un plus in cariera, la 29 de ani si cu un potential vid de putere in tenis, ea a intrat intr-o relatie cu un cuartogenar care a tras-o incet incet in de pe terenul de tenis pe terenul de distractii nocturne de tot felul.

La urma urmei, un copil fortat sa faca tenis avand posibilitati financiare, nici vorba de un om cu mare viziune.

onlinesport.ro: Vadim Cusnarencu



S-a terminat cu Simona Halep?