Tenis

Rusul care l-a invins pe Wawrinka a facut scandal la Wimbledon

Sursă foto: twitter.com

Daniil Medvedev, jucatorul rus care a produs surpriza prin eliminarea lui Stan Wawrinka in primul tur la Wimbledon, a aratat ca este inca departe de a deveni un jucator complet.

Cel putin mai are de invatat cand vine vorba sa-si tina nervii in frau atunci cand pierde.

Invins in cinci seturi de belgianul Ruben Bemelmans in turul secund la Wimbledon, Medvedev si-a varsat nervii spre arbitrul din scaun aruncand cu monede in directia acestuia.

Dupa ce i-a strans mana adversarului sau dupa ultima minge, Medvedev s-a indreptat spre scaunul sau pentru a-si cauta portofelul. Nimeni nu s-a gandit in acel moment ce are de gand sa faca rusul de pe locul 49 mondial.

Medvedev a scos cateva monede, s-ar parea ca ruble, si le-a aruncat ostentativ la picioarele scaunului arbitrei Mariana Alves, unul dintre cei mai cunoscuti si respectati oficiali din tenisul mondial.

Inaintea acestui moment de la final, la 2-0 pentru el in decisiv, Medvedev a mai avut o interventie prin care a solicitat supervizorului schimbarea arbitrului din scaun, lucru refuzat categoric.

“Am reactionat prost si imi cer scuze. A fost un gest stupid si n-am vrut sa insinuez nimic. Pur si simplu am fost deceptionat de rezultat”, a spus Medvedev dupa ce s-a calmat.

Jucatorul rus risca o amenda zdravana din partea ATP pentru gestul sau si chiar suspendarea din circuit pentru o perioada de cateva saptamani.



Rusul care l-a invins pe Wawrinka a facut scandal la Wimbledon