Tenis

Romanii o fac de rusine pe Halep in Canada. Mesajul categoric al sportivei!

Sursă foto: https://twitter.com/CoupeRogers

Simona Halep este sportiva numarul unu a Romaniei si oamenii o iubesc la propriu, insa ce s-a intamplat la finala turneului WTA de la Montreal intrece orice limita.

In timp ce se pregatea sa serveasca pentru castigarea meciului, la 5-2 in setul decisiv, intre primul si al doilea serviciu, din tribuna un spectator roman a strigat: "Muie Dragnea" si nu e cazul sa ne cenzuram, din moment ce profesori universitari care predau politologie inclusiv in Statele Unite au legitimat aceasta injuratura abjecta, asa ca o dam in clar sa se inteleaga.

Simona Halep, campioana la Montreal

Halep a servit din nou afara si a ratat sansa de meci din cauza unei duble greseli. Cateva puncte mai tarziu, in acelasi game, din tribuna s-a strigat din nou, de aceasta data "Muie PSD".

De la 5-2 scorul s-a strans apoi la 5-4 si Halep s-a aflat in mare presiune servind pentru meci. Si-a pastrat calmul si in cele din urma a inchis meciul cu un serviciu as.

La festivitatea de premiere Halep a tinut sa anunte in engleza ca vrea sa transmita un mesaj in limba romana, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.

De unde era numai un zambet, Simona Halep, aceasta fata care a dus tricolorul pe cea mai inalta treapta a sportului mondial, a facut apel ca cei care vin sa o sustina sa respecte atmosfera si meciul.

"Vreau să le mulțumesc celor care se uită la televizor și vreau să spun două cuvinte în română: Mulțumesc pentru susținere și, celor care veniți aici data viitoare, vă rog să respectați acest teren", a spus Halep punandu-l la punct, elegant, pe huligan.



Romanii o fac de rusine pe Halep in Canada. Mesajul categoric al sportivei!