Roland Garros

Wim Fissette, antrenorul lui Halep: “Pentru mine este un vis. Finala va fi grea”

Belgianul Wim Fissette, cel care o antreneaza pe Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a atins faza sferturilor de finala la Australian Open, declara in presa din tara de origine ca este un vis sa ajunga in finala de la Roland Garros cu eleva sa.

"Pentru mine este un vis. Sunt in finala la Roland Garros cu Simona. Am trait toate celelalte finale ale turneelor de Grand Slam", a spus Fissette.

Fissette a vorbit si despre finala de sambata cu Maria Sharapova, anticipand un meci greu pentru Halep.

"Finala va fi foarte dificila. Maria este o jucatoare foarte buna. Este foarte puternica psihic si are experienta finalelor de Grand Slam. Insa Simona are avantajul de a fi petrecut putin timp pe terenuri. Este proaspata fizic. Si este pregatita psihic. Nu are nimic de pierdut. Va fi un meci de nivel foarte inalt si cred ca sunt posibilitati pentru ca ea sa se impuna. Trebuie sa fie calma. Este important pentru Simona sa nu vorbeasca mereu despre tenis. Vom incepe sa vorbim despre finala vineri dupa-amiaza", a mai spus Fissette, anunta site-ul rtbf.be

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova este LIVE TEXT pe Onlinesport.ro sambata de la ora 16:00.

[news-107432]



Wim Fissette, antrenorul lui Halep: “Pentru mine este un vis. Finala va fi grea”