Roland Garros

Virginia Ruzici: "Halep va juca cel mai bun tenis al carierei in finala cu Sharapova"

Singura jucatoare din Romania care a castigat la Roland Garros este in prezent managerul Simonei Halep, iar prezenta Virginiei Ruzici alaturi de campioana noastra ofera un avantaj enorm pentru Halep.

"Sharapova are o experienta enorma si pe hartie este favorita turneului. Are patru titluri de Mare Slem, insa Simona cred ca va juca cel mai bun tenis al carierei si ne va susprinde", a spus Ruzici la Dolce Sport.

Intrebata de ce a ales sa o reprezinte pe Simona Halep, Virginia Ruzici a raspuns: "De ce nu? Am ales-o pentru ca m-a impresionat acum sase ani cand a castigat Roland Garros-ul la junioare. M-a impresionat talentul ei si faptul ca are un tenis atipic in contra curentului actual bazat pe forta".

Revenind la finala de sambata, Ruzici a adaugat: "Maine (n.r.- sambata) ii dorim sa joace cel mai bun tenis al sau si sa-si stapaneasca emotiile. Ca sa devina numarul unu mondial trebuie sa castige turnee de Mare Slem. Totul este posibil si va avea o incredere enorma pentru Wimbledon si US Open".



Virginia Ruzici: "Halep va juca cel mai bun tenis al carierei in finala cu Sharapova"