Roland Garros

Stephens: “Nu stiu cum voi juca in finala”

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Sloane Stephens va disputa, sambata, finala de la Roland Garros contra Simonei Halep, dar jucatoarea de peste ocean spune ca nu stie cum va juca si lasa toata strategia in seama antrenorului ei.

“Nu stiu cum voi juca in finala. Eu vreau sa-mi fac un plan de joc si sa incerc sa-l pun in practic cat mai bine posibil. Daca il intrebati pe antrenorul meu, el probabil ca stie cum voi juca”, a spus Stephens intr-o conferinta de presa.

“Voi intra pe teren stiind ca va fi o lupta si ca se poate intampla orice. Nu conteaza ca o sa joc impotriva numarului unu mondial”, a mai declarat Stephens.

Aceasta nu crede ca are un avantaj moral asupra Simonei Halep prin prisma castigarii deja a unui turneu de Mare Slem.

“Trebuie ca fiecare sa dea totul. Este o finala de Grand Slam. Cine va castiga, va castiga”, crede campioana din 2017 de la US Open.

Halep si Stephens s-au intalnit de sapte ori pana acum, iar de cinci ori victoria i-a revenit jucatoarei din Romania.

De altfel, Halep a castigat ultimele patru meciuri cu Stephens fara sa fi cedat vreun set. Ultima oara Stephens a invins-o pe Halep in primul tur la Australian Open 2013, insa Simona evolua pe atunci intr-o alta liga a tenisului mondial.

Cea mai recenta disputa a celor doua dateaza din semifinalele turneului de la Cincinnati in 2017, cand Halep a invins-o pe Stephens, cu 6-2, 6-1.

A existat si un meci la Roland Garros, in optimi 2014, Halep transand disputa, cu 6-4, 6-3.

Insa toate acestea sunt cifre, iar meciul de sambata va fi unul independent de tot ce s-a intamplat pana acum.



Stephens: “Nu stiu cum voi juca in finala”