Roland Garros

Spectatorii au invins la Roland Garros!

Sursă foto: https://twitter.com/atptour

Vineri seara, spectatorii au invins la Roland Garros si au fost lasati sa ramana sa vada semifinala istorica dintre Djokovic si Nadal, in ciuda restrictiilor de noapte din Franta.

Revolta de la meciul anterior al lui Djokovic, cel cu italianul Berretini, a dat roade. La acel meci, dupa trei serii de huiduieli si zeci de injuraturi, spectatorii au trebuie sa paraseasca arena, pentru ca jucatorii au fost trimisi la vestiar si nu s-ar mai fi intors pe teren, daca arena nu ar fi fost evacuata.

Franta are restrictie de noapte incepand cu ora 23.00, insa pentru acest meci s-a obtinut o derogare din partea Guvernului la solicitarea presedinteului Federatiei Franceze de Tenis.

La semifinala senzationala de vineri dintre Djokovic si Nadal, la inceputul setului al patrulea, in jurul orei 22.35, cei doi jucatori au plecat la vestiare, pe acelasi tipar. Spectatorii stiau ce avea sa urmeze, anuntul ca trebuie sa evacueze.

Doar ca organizatorii au anuntat opusul: "Meciul se va putea juca cu spectatori". Au izbucnit urale la scena deschisa.

Iata ca se poate sa nu fii tinut cu forta in case, francezii sunt primii care sparg bariera restrictiilor din ultimii ani impuse de autoritati in numele covid.



Spectatorii au invins la Roland Garros!