Roland Garros

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.


sursa: twitter.com

Programat initial pentru duminica si amanat ulterior pentru ziua de luni, meciul dintre Halep si Hibino a fost la discretia jucatoarei noastre care s-a impus cu 6-2, 6-0 in doar 44 de minute.

O singura data a condus Hibino, la 1-0 in debutul meciului, dupa care Halep a preluat initiativa si de la 4-2 a castigat nu mai putin de opt game-uri la rand.

Japoneza clasata pe locul 70 mondial a castigat o singura data pe serviciul lui Halep, un break la zero in primul set cand tabela arata 4-1. Aceasta a mai avut alte doua sanse de break in chiar ultimul game al meciului, ambele anulate de Halep.

Un meci in care Halep si-a subordonat adversara la toate capitolele si nu a lasat-o practic sa respire.

Halep joaca in turul 2 cu invingatoarea partidei dintre Zarina Dyas (Kazahstan, locul 90 mondial) si Carina Whithoeft (Germania, locul 100 mondial).

Dulgheru eliminata

Intr-un meci disputat in paralel cu cel al Simonei Halep pe terenul 17, Alexandra Dulgheru nu a facut fata in fata Yaninei Wickmayer si a cedat in doua seturi, cu 1-6, 3-6.

Dulgheru a fost accidentat si n-a mai jucat un meci oficial de aproape o luna.

De la Australian Open, cand a ajuns in turul al doilea, Dulgheru n-a mai trecut de primul tur la sapte turnee la rand.

[news-119278]



Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros