Roland Garros

Simona Halep s-a lovit de ostilitate totala la Roland Garros din partea publicului si a comentatorilor Eurosport: „Sunt putini romani in tribune, dar galagiosi”

Simona Halep a avut de infruntat o puternica ostilitate sambata, in finala pierduta de la Roland Garros.

Publicul din tribunele arenei franceze a sustinut-o frenetic pe adversara Simonei, Jelena Ostapenko, in momentul in care romanca era in avantaj cu un set si conducea cu 3-0 in cel de-al doilea.

La finalul setului al doilea, castigat de Ostapenko publicul a explodat, la fel si comentatorii de limba engleza ai postului de televiziune Eurosport, care tinusera sa mentioneze anterior ca „romanii prezenti in tribune nu sunt multi, dar sunt galagiosi”. (?!) Tonul acestui comentariu a fost unul putin intrigat, pentru ca romanii erau destul de vocali si se opuneau „majoritatii” care tinea cu Ostapenko, dar parca si unul de uimire pentru ca existau romani in tribune.

Dupa ce adversara Simonei a castigat setul al doilea tribunele au facut „valuri” de bucurie aproximativ doua minute, nu se mi aseza nimeni pe scaun de fericire.

La finalul meciului, atunci cand Ostapenko reusea sa aiba minge de meci, tribunele au ovationat-o si au incurajat-o la scena deschisa, explodand dupa ce letona a si castigat partida de parca ar fi triumfat un francez, nu o fata din Letonia de care majoritatea nici nu auzisera pana ieri.

Des paysans.Simona Halep s-a lovit de ostilitate totala la Roland Garros din partea publicului si a comentatorilor Eurosport: „Sunt putini romani in tribune, dar galagiosi”