Roland Garros

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros/

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Amanda Anisimova, 17 ani si locul 51 mondial, a eliminat-o pe Simona Halep dupa un meci de doua seturi controlat in totalitate, cu 6-2, 6-4.

Un meci in care Halep nu a condus nici macar un moment pe tabela si a avut o minge de break prin care putea face 5-4 in setul secund.

“Ma asteptam la un meci dificil si stiam ca ea joaca bine. Astazi a jucat bine si tot meritul ii apartine. Eu nu am facut ce trebuia ca s-o impiedic sa-si faca jocul si am fost putin stresata”, a spus Halep dupa meci.

Fosta lidera mondiala mai crede ca Anisimova poate chiar sa castige turneul.

“Cred ca poate merge pana la castigarea turneului. Joaca rapid, este agresiva si are o viziune buna a jocului. Sigur va fi o jucatoare de top in viitor. Sunt dezamagita de aceasta infrangere, dar raman pozitiva. Am multe de invatat de la acest turneu”, a mai spus Halep.

Aceasta urmeaza sa revina in tara pentru o perioada de pauza, dupa care va incepe pregatirea pentru sezonul de iarba.

Halep a primit un wild card pentru competitia de la Eastbourne in saptamana premergatoare Grand Slam-ului de la Wimbledon.



Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros