Roland Garros

Simona Halep povesteste la rece cum a trait finala castigata la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Simona Halep, noua campioana de la Roland Garros, a fost prezenta, sambata seara, in studioul Eurosport de la Paris si a vorbit la emisiunea Game, Schett si Mats despre finala castigata in fata lui Sloane Stephens.

"Aveam in minte meciul de anul trecut in acele momente, cand eram condusa, si mi-am spus sa fiu agresiva si sa atac daca vreau acest trofeu. Am facut tot ce aveam in minte si a functionat".

"Am fost pregatita pentru o partida de trei ore, desi eram obosita la final. Stiam ca pe zgura ea are incredere. A jucat bine si a trimis mingea foarte sus. Nu m-am asteptat si nu stiam cum sa-mi gasesc pozitia pe teren. Mi-am spus sa am rabdare, sa anulez erorile si sa o alerg pe teren"

"Nu m-am panicat si am fost surprinsa. Nu am inceput sa vorbesc cu toata lumea, deobicei asta fac. Darren mi-a spus sa tac din gura si sa joc tenis, daca vreau sa castig turnee majore"

"Cred ca sunt o jucatoare mai puternica la toate capitolele. Lucrez foarte mult la sala in fiecare zi si o fac intr-un mod profesionist. Din punct de vedere mental lucrez in continuare si incerc sa raman calma in momentele dificile. In 2017 Darren mi-a spus sa ma bucur de finala, dar acum mi-a spus Du-te si ia turneul!"

"Am dreptul sa visez si visez la multe de acum incolo. Nu am explodat astazi. Stiam ca trebuie sa raman linistita pentru a castiga aceasta finala".

"Cu siguranta prietenii mei au rezervat ceva, va fi o petrecere".



Simona Halep povesteste la rece cum a trait finala castigata la Roland Garros