Roland Garros

Simona Halep are parte de un adversar neasteptat la Paris

Sursă foto: https://twitter.com/rolandgarros/

Principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep se plange de frigul intalnit in capitala Frantei.

Diferenta fata de Roma, unde Simona Halep a jucat saptamana trecuta, este de 15 grade.

Campioana din 2018 s-a aratat surprinsa de temperatura scazuta de la Paris, dar spune ca va incerca sa se adapteze.

“Este un pic frig, sincera sa fiu, dar sper sa ma obisnuiesc. Atunci cand este frig, este mai dificil. Sunt 15 grade mai putin fata de Roma, asa ca mi-e frig.

“Ma simt bine si sunt increzatoare, dar nu se stie niciodata. Ador acest loc, acest turneu. Am o atitudine pozitiva. Visez sa castig fiecare turneu la care particip. Aici este special, pentru ca a fost primul Grand Slam pentru mine. Va fi mereu in inima mea”, a declarat Simona Halep intr-o conferinta de presa.

Vazuta ca mare favorita la castigarea Roland Garros dupa titlurile obtinute la Praga si Roma dupa carantina de covid-19, Simona Halep spune ca din punctul ei de vedere exista si alte pretendente la titlul de la Openul Francez.

“Sunt mai multe favorite din punctul meu de vedere. Incerc sa joc fiecare meci si vom vedea la final cum merg lucrurile. Ador sa joc pe zgura, este surprafata pe care ma simt cel mai bine.

“Sa joc la Roland Garros la final de septembrie este ciudat, dar este fantastic ca avem aceasta oportunitate”, a mai spus Halep.

Simona Halep debuteaza la Roland Garros 2020 contra Sarei Sorribes Tormo din Spania, a 70-a jucatoare a lumii. Vedeti cu cine joaca sportivele din Romania la Paris.



Simona Halep are parte de un adversar neasteptat la Paris