Roland Garros

Simona Halep ajunge in turul 3 nu fara emotii dupa mingi de meci ratate

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Pentru Simona Halep fiecare meci de la Roland Garros este ca o adevarata finala, iar in partida din turul 2 campioana de la Paris a fost testata intens de o poloneza, Magda Linette, care a jucat cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep s-a impus in cele din urma, dupa trei seturi aprig disputate, cu 6-4, 5-7, 6-3.

Primul set a avut o intindere de 49 de minute si a fost castigat de Simona Halep la adapostul unui break.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Halep a inceput cu break si a condus cu 2-0, dupa care si-a pierdut in premiera serviciul vazandu-se egalata (2-2).

Pentru a doua oara in set campioana de la Roland Garros s-a distantat la doua lungimi (4-2) si chiar a servit pentru set dupa ce izbutise un al doilea break.

Magda Linette a raspuns cu rebreak si a legat doua jocuri la rand punand presiune pe serviciul lui Halep la 5-4.

Prima minge de set a fost ratata de Halep, insa favorita numarul trei a insistat pe reverul polonezei pana cand aceasta a trimis afara.

Cu exceptia primului game, adjudecat de Linette cu revenire de la 0-30, Halep a controlat setul secund si s-a distantat la 5-3, pentru ca in game-ul urmator sa rateze prima minge de meci pe serviciul advers cu un forehand putin afara.

Halep a servit la 5-4 pentru castigarea partidei si a avut alte doua mingi de meci, anulate si acestea de Linette, care mai apoi a presat pana a obtinut break-ul.

Jucatoarea din Polonia clasata pe locul 87 mondial a trecut la conducere dupa al treilea game la rand castigat si a inchis setul cu break. O revenire fabuloasa si cumva deloc surprinzatoare dupa modul in care a jucat poloneza.

La fel ca si in turul anterior, Halep a controlat autoritar setul decisiv si s-a distantat la 5-2 pe tabela, insa si-a pierdut game-ul chiar cand servea pentru meci.

Alte doua mingi de meci pentru Halep au aparut la primire si in cele din urma fosta lidera mondiala a pus punct unei partide complicate.

In turul urmator Halep o intalneste pe invingatoarea dintre Aleksandra Krunic si Lesia Tsurenko.



Simona Halep ajunge in turul 3 nu fara emotii dupa mingi de meci ratate