Roland Garros

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Asa am trait Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros

Halep a dominat autoritar jocul in debutul partidei a treia de pe arena centrala Philippe Chatrier, castigand primele patru game-uri. Doar doua puncte a cedat lidera mondiala in primele doua game-uri de serviciu.

La 5-1 Halep a ratat trei mingi de set consecutive pe serviciul advers, iar Townsend supravietuia dupa o revenire spectaculoasa. Patru puncte la rand obtinute de americanca, ultimul cu serviciu as.

Un break obtinut de Townsend o aducea pe aceasta aproape de Halep (5-3), insa jucatoarea din Romania a inchis setul la timp, castigand din nou pe serviciul advers.

In setul al doilea Townsend a rezistat doar in debut, de la 1-1 urmand o serie de cinci game-uri la rand pentru Halep, a carei superioritate in joc n-a lasat loc de nicio interpretare.

Ractia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Pentru Simona Halep urmeaza o zi de pauza, aceasta urmand sa revina pe teren sambata pentru meciul din turul al treilea cu Andrea Petkovic, jucatoare care a invins-o in turul secund pe Betthanie Mattek-Sands, cu 6-0, 7-6 (5).

Halep o invingea pe Andrea Petkovic in semifinalele din 2014, obtinand atunci prima ei calificare in finala unui Grand Slam.



Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta