Roland Garros

Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar

Serena Williams a fost la un pas sa fie eliminata de la Roland Garros de elvetianca Timea Bacsinszky.

Condusa cu 3-2 in setul 2 si un break dezavantaj, dupa ce pierduse primul set cu 6-4, Serena Williams a revenit si a trimis partida in setul decisiv pe care l-a castigat cu 6-0. Scor final 4-6 6-3 6-0 pentru Serena.

In setul al doilea totul parea pierdut pentru americanca. Fiind condusa cu 3-2 si avand un break dezavantaj, Serena parea ca si eliminata, nu atat privind scorul, ci privind-o pe ea, pentru ca americanca literalmente abia se mai misca pe teren. Practic, revenirea sa din setul doi, cand a inceput sa castige gameurile din ce in ce mai transant, se afla in contrast puternic cu modul in care ea se desfasura pe teren: mereu apatica, tragandu-si sufletul dupa fiecare punct, deplasandu-se cu pasii unui om extenuat, epuizat total etc. 

Serena Williams, aparent deranjata de o raceala, abia trecea din stanga in dreapta atunci cand trebuia sa serveasca, iar dupa fiecare minge se misca cu greu intre puncte. 

Numai ca Serena a intors cumva setul al doilea si l-a castigat pe al treilea la zero. In setul al treilea, de asemenea, Serena abia s-a miscat, insa a invins cu un scor clar, neverosimil privind starea fizica (cel putin cea aparenta) aratata de numarul 1 mondial.

In finala de la Roland Garros Serena Williams o va intalni pe Safarova (Cehia). Americanca tinteste al 20-lea titlu de Mare Slem in acest an la Roland Garros.



Serena Williams merge in finala de la Roland Garros dupa un meci bizar