Roland Garros

Novak Djokovic recunoaste superioritatea lui Rafael Nadal. Critici pentru organizatorii de la Roland Garros

Sursă foto: https://twitter.com/misoldib/

Liderul mondial Novak Djokovic a recunoscut cu sportivitate ca Rafael Nadal a fost jucatorul mai bun in disputa directa din sferturile turneului Roland Garros.

Rafael Nadal l-a invins pe Novak Djokovic in patru seturi, dupa un meci de peste patru ore, si continua cursa pentru titlul de Mare Slem cu numarul 14 la Paris.

“Bravo lui, a fost mai bun in momentele importante. Eu nu am inceput prea bine, dar cand am revenit egaland la seturi am crezut ca sunt in meci. El a avut doua sau trei game-uri fantastice in debutul setului al treilea. A reusit sa joace cel mai bun tenis al sau in momentele cheie. A aratat de ce este un mare campion si merita aceasta victorie, fara indoiala”, a spus Djokovic la conferinta de presa dupa meci.

Sarbul critica programarea tarzie a sesiunilor de seara la Roland Garros

“Sincer sa fiu, cred ca sesiunile de noapte incep prea tarziu. Dar, din nouo, televiziunea este cea care decide. Aceasta este lumea in care traim. Televiziunile dau banii, ei decid”, a mai spus jucatorul sarb.

Partida dintre Djokovic si Nadal a inceput la ora locala 21:04, o ora mai tarziu in Romania, si s-a incheiat dupa mai bine de patru ore.

La Paris temperatura coborase pana la 13-14 grade Celsius, iar multi dintre spectatori au fost nevoiti sa se acopere cu paturi pentru a se proteja de senzatia de frig.



Novak Djokovic recunoaste superioritatea lui Rafael Nadal. Critici pentru organizatorii de la Roland Garros