Roland Garros

Moment stanjenitor la Roland Garros

In timpul semifinalei feminine Kvitova - Kenin de joi seara de la Roland Garros a avut loc un episod care nu face deloc cinste organizatorilor.

Setul al doilea al meciului a marcat disparitia scorului de pe ecranul televizorului. Privitorii nu au mai putut urmari deloc scorul meciului, ramanand fara reper intr-o partida incinsa si echilibrata.

Pentru a compensa lipsa scorului de pe ecran, producatorii de la Roland Garros au decis ca la cateva mingi sa filmeze pe rand tabelele de scor de pe arera centrala!

S-a jucat fara scor pana la mijlocul setului al doilea, cand s-au strans niste suruburi si a reaparut.

Pe langa ca sunt singurii care nu au sistem video de detectie a out-ului, pe care il considera prea costisitor, francezii s-au facut de ras cu lipsa scorului de pe transmisa tv, un lucru care pana acum nu s-a intamplat cel putin la turneele de Mare Slem.

Se cunosc cele doua finaliste de la Roland Garros

Americanca Sofia Kenin si poloneza Iga Swiatek s-au calificat, joi, in finala turneului feminin de la Roland Garros.

Cap de serie numarul 4, Sofia Kenin a eliminat-o pe cehoaica Petra Kvitova, cu 6-4, 7-5.

In varsta de 21 ani, Kenin va disputa a doua finala de Grand Slam din acest an.

Kenin a castigat Australian Open la inceputul anului.

Iga Swiatek, poloneza care a eliminat-o in optimi pe Simona Halep, a acces in ultimul act dupa o victorie categorica in fata Nadiei Podoroska din Argentina, jucatoare venita din calificari.

Swiatek a transat disputa in doua seturi, cu 6-2, 6-1.

Finala feminina de la Roland Garros este programata, sambata, cu miza trofeului pus in joc, dar si a premiului de 1.6 milioane de euro, respectiv a celor 2000 de puncte in clasamentul mondial.



Moment stanjenitor la Roland Garros