Roland Garros

Asa am trait Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00, in semifinalele turneului de la Roland Garros contra ibericei Garbine Muguruza. Apasati aici pentru live video

FINAL Halep - Muguruza 6-1, 6-4

SET 2, 6-4 Trei mingi de meci pentru Halep dupa trei retururi fabuloase. Victorieee!!! Halep inchide cu break la zero si se califica pentru a treia oara in finala de la Roland Garros.

SET 2, 5-4 Game urias pe serviciul lui Halep. Aceasta a avut trei mingi de a trece in avantaj pe tabela, Muguruza a revenit de fiecare data. Spectatorii s-au incins si ei, iar incurajarile sunt din ce in ce mai puternice. Iberica are o galerie mai puternica, dar Halep are nervii mai tari si inchide game-ul. Unul urias de peste 12 minute in care a salvat cinci mingi de break.

SET 2, 4-4 Forehand senzational reusit de Halep chiar in coltul terenului. Doua mingi de break pentru jucatoarea noastra. Halep reuseste break-ul si egaleaza scorul de la 2-4.

SET 2, 3-4 Halep conduce 40-0 pe propriul serviciu, Muguruza recupereaza doua puncte dupa doua erori ale Simonei. Prima minge nu intra, dar Muguruza atac in afara terenului cu returul pe serviciul doi si e game-ul lui Halep.

SET 2, 2-4 Muguruza ramane in fata cu un prim serviciu extrem de puternic si precis.

SET 2, 2-3 Halep isi castiga game-ul de serviciu si ramane in set.

SET 2, 1-3 Doua mingi de break ratate de Halep. Jucatoarea noastra se enerveaza pentru prima data in acest meci. Stie ca a ratat o sansa buna de egalare.

SET 2, 1-2 Muguruza trece in premiera la conducere cu break in fata.

SET 2, 1-0 Halep incepe cu un game solid de serviciu. In primul set raportul punctelor direct castigatoare a fost 6-2 pentru Halep, in timp ce la erori nefortate a fost 14-12 in defavoarea Garbinei Muguruza.

STATISTICA: Halep a castigat 20 din 33 de schimburi mai lungi de patru mingi. O statistica interesanta pentru primul set.

SET 1, 6-1 Prima minge de set pentru Halep, o sansa anulata de Muguruza, dar la a doua oportunitate Halep inchide setul dupa 36 de minute.

SET 1, 5-1 Halep isi pierde serviciul in premiera. Muguruza ramane in set.

SET 1, 5-0 Minge de break pentru Halep, dar aceasta rateaza returul. Halep insista si castiga pentru a treia oara pe serviciul advers.

SET 1, 4-0 Halep isi castiga din nou game-ul de serviciu.

SET 1, 3-0 Inca un break reusit de Halep, dupa un joc controlat de lidera mondiala. Muguruza incerca in permanenta lovitura decisiva, dar greseste mai mult pana acum.

SET 1, 2-0 Halep salveaza patru mingi de break si se distanteaza pe tabela.

SET 1, 1-0 Trei erori nefortate comise de Muguruza si Halep are prima minge de break. Halep inchide game-ul pe serviciul advers.

16:09 Incepe meciul cu Muguruza la serviciu.

16:07 Halep a petrecut mai mult timp pe teren decat Muguruza la acest turneu. O ora si 24 de minute in plus pentru Halep.

16:03 A inceput incalzirea jucatoarelor.

16:00 Cele doua jucatoare se pregatesc sa intre pe teren.


Meciul celor doua nu va incepe mai inainte de ora 16:00, dupa ce se va fi terminat disputa dintre Rafael Nadal si Diego Schwartzman, meci intrerupt de intuneric si ploaie in cursul zilei de miercuri.

Halep si Muguruza se lupta pentru un loc in finala de sambata, care pentru Simona ar fi a treia din cariera la Roland Garros.

Va fi confruntarea cu numarul cinci intre cele doua jucatoare, Muguruza conducand la intalniri directe, cu 3-1.

Halep porneste cu avantajul moral de a fi castigat singurul meci disputat pana acum pe zgura, in 2015 la Stuttgart, cu 3-6, 6-1, 6-3.

Cele doua ar fi trebuit sa se infrunte si in acest an in semifinalele de la Doha, unde insa Halep s-a retras din competitie inaintea meciului din cauza unei accidentari.

Astfel, ultimul duel Halep – Muguruza ramane cel din finala turneului de la Cincinnati in 2017, cand jucatoarea din Spania se impunea cu un categoric 6-1, 6-0.

Muguruza n-a pierdut niciun set la aceasta editie de Roland Garros.

Halep are nevoie de victorie pentru a-si mentine primul loc mondial, Muguruza fiind singura care o poate detrona dupa Roland Garros.



Asa am trait Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros