Roland Garros

Halep inaintea finalei cu Sharapova: "Ma astept la un meci solicitant fizic. Ea joaca agresiv, dar voi incerca sa fiu iute"

Simona Halep a sustinut, vineri la pranz, o conferinta de presa la Roland Garros inaintea finalei de sambata cu Maria Sharapova. Ea a scos in evidenta aspectul fizic, cel pe care practic si noi l-am subliniat ca element cheie intr-un articol publicat vineri dimineata despre finala Halep - Sharapova. Va conta si lovitura mortala, al doilea aspect despre care am scris? Vom vedea la meci. Vedeti mai jos ce a declarat Halep si cu ce ganduri abordeaza cel mai important meci al carierei.

"Va fi un meci foarte solicitant fizic, ea joaca agresiv. Eu voi incerca sa iau mingea repede si voi juca iute, asa cum am facut-o la Madrid. Ma astept la o lupta grea, dar imi doresc sa fiu linistita. De asemenea voi incerca sa-mi fac si primul serviciu. Trebuie sa fiu atenta pe primul si al doilea ei serviciu pentru ca nu e mare diferenta", a spus Halep.

[news-107431]

Jucatoarea noastra a mai spus ca nimic nu va mai fi la fel ca inainte dupa finala cu Sharapova, dar promite ca nu se va schimba ca persoana, desi admite ca se va intalni cu situatii noi pentru ea.

"Se vor schimba multe dupa aceasta finala. Devii o persoana cunoscuta, mult mai vizibila in tenis. Un succes nu ma va schimba pe mine ca persoana. Sunt situatii noi, situatii pe care nu le-am mai intalnit. Voi vedea ce va fi si cum voi reactiona", a mai spus Halep.

"Am dormit bine noaptea trecuta si incerc sa raman linistita. Este un sentiment deosebit sa stiu ca sunt sustinuta de atat de multi oameni", si-a inceput Halep conferinta de la Roland Garros.

Finala dintre Halep si Sharapova este LIVE TEXT pe Onlinesport.ro sambata de la ora 16:00.

[news-107432]



Halep inaintea finalei cu Sharapova: "Ma astept la un meci solicitant fizic. Ea joaca agresiv, dar voi incerca sa fiu iute"