Roland Garros

Adrian Ungur se califica pe tabloul principal de la Roland Garros. Marius Copil pierde in decisiv

Jucatorii Marius Copil si Adrian Ungur au evolut, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Meciurile celor doi au fost transmise mai jos in format live text dupa ora 17:00.

FINAL Ungur - Tifoe 4-6, 6-2, 6-4

FINAL Copil - Carbellas Baena 4-6, 6-3, 4-6

20:16 Break reusit de Carbellas Baena. Acesta va servi pentru calificarea pe tabloul principal.

20:00 Spaniolul castiga pe serviciul lui Copil si jucatorul nostru pierde avantajul break-ului (3-2).

19:48 Copil are un break in fata si 3-0 in decisiv.

19:30 Adrian Ungur s-a calificat pe tabloul principal masculin de simplu la Roland Garros. Dupa un decisiv extrem de echilibrat, fara niciun break, Ungur a reusit sa strapunga defensiva americanului de 18 ani si sa profite de chiar prima minge de meci avuta.

19:26 Copil egaleaza scorul la seturi (6-3) dupa un break si trimite meciul in decisiv.

19:22 Prima sansa de a inchide setul doi pe propriul serviciu este ratata de Copil. Acesta mai pastreaza un break avans (5-3).

19:08 Copil ia o optiune serioasa pentru castigarea setului secund, dupa ce a reusit break-ul si conduce cu 4-1.

18:56 Probleme cu terenul la meciul lui Ungur, dupa ce in pauza dintre seturi organizatorii au udat prea mult suprafata de joc. Ungur a solicitat interventia oamenilor responsabili pentru a rearanja zgura. 

18:51 Break reusit de Ungur in finalul setului secund (6-2). Jucatorul nostru va incepe cu serviciul setul decisiv. Copil raspunde si el cu break in debutul setului secund (1-0).

18:48 Copil isi pierde serviciul la 4-5 si astfel primul set, unul de altfel echilibrat, intra in contul spaniolului Carbellas Baena. Ungur se apropie la un game de trimiterea meciului in decisiv.

18:38 Senzationala scurta gasita de Ungur la minge de break. Jucatorul nostru obtine al treilea game consecutiv in setul secund (3-1).

18:26 Incredibil inceput de set secund. Ungur isi pierde serviciul la zero dupa doua erori nefortate mari si o dubla greseala la 0-40.

18:22 Tifoe, 18 ani, inchide primul set cu Ungur printr-un forehand castigator. Jucatorul nostru si-a pierdut din nou serviciul la 4-4 si americanul n-a mai lasat sa-i scape sansa.

18:07 Ungur isi ia break-ul inapoi (3-3). Intre timp a inceput si meciul dintre Copil si Carbellas Baena.

17:53 Ungur incepe la serviciu si pierde primul game in urma unei erori nefortate (0-1).

17:44 Jucatorii Adrian Ungur si Frances Tifoe au inceput incalzirea pe terenul 6.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

COPIL

CARBALLES BAENA

2,45

1,50

Copil si Carbellas Baena s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2014, la turneul ATP Challenger de la Marburg. Spaniolul cotat acum cu sansa a 7-a in calificarile de la Roland Garros s-a impus, cu 7-6, 4-6, 6-1. Meciul respectiv s-a jucat de asemenea pe zgura.

Ungur si Tiafoe se afla la prima confruntare directa. Tiafoe, jucator american clasat pe locul 115 mondial, are 10 victorii in 15 meciuri pe zgura in acest sezon si a disputat finala Challengerului de la Tallahassee (Statele Unite).

Ungur a castigat sase din cele 11 meciuri jucate pe zgura in acest an, iar cel mai bun rezultat al sau este optimea de finala disputata la Istanbul in turneul ATP 250.

In calificarile de la Roland Garros este pentru doar a doua oara in acest an cand Ungur castiga mai mult de doua meciuri.

Desi este mai slab pozitionat in clasamentul mondial decat adversarul sau (204 ATP), Ungur este cotat ca favorit la Fortuna.



Adrian Ungur se califica pe tabloul principal de la Roland Garros. Marius Copil pierde in decisiv