Roland Garros

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Sursă foto: https://twitter.com/rolandgarros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

FINAL Bara - Vekic 6-3, 6-4
FINAL Cirstea - Rybakina 0-6, 3-6
Au revoir Roland Garros! Cirstea, eliminata dupa 65 de minute

FINAL Niculescu - Collins 6-2, 2-6, 1-6
FINAL Bogdan - Babos 6-4, 6-2
Ana Bogdan ajunge in turul 2 la Roland Garros

Final de zi la Roland Garros pentru romance. Irina Bara produce surpriza si o elimina dupa intreruperea cauzata de ploaie pe Dona Vekic, locul 30 mondial, cu 6-3, 6-4.

15:02 Meciul dintre Bara si Vekic a fost intrerupt din cauza ploii la 3-2 in primul set pentru jucatoarea din Romania.

14:56 Minunea nu a tinut prea mult. Cirstea isi pierde serviciul la 3-4 si apoi trimite afara la minge de meci pentru Rybakin. Doar 65 de minute petrecute de Sorana la aceasta editie de Roland Garros.

14:47 Semne de revenire din partea Soranei Cirstea. Aceasta reuseste break-ul si se apropie la 3-4 in setul doi cu Rybakina. Intre timp, Bara a avut 3-0 in primul set cu Dokic, croata revenind la 2-3 cu break recuperat.

14:14 Sorana Cirstea pierde la zero primul set al intalnirii cu Elena Rybakina.

14:00 A inceput intre timp meciul Sorana Cirstea - Elena Rybakina. Jucatoarea din Kazahstan a reusit primul break si conduce 3-0.

13:56 Pentru Monica Niculescu aventura la Roland Garros in proba de simplu s-a incheiat. Danielle Collins revine de la set pierdut si se impune in fata jucatoarei din Romania, cu 2-6, 6-2, 6-1.

13:36 Ana Bogdan inchide meciul cu Timea Babos (6-4, 6-2). Jucatoarea noastra a reusit un break in game-ul final dupa un set secund dominat autoritar.

13:28 Monica Niculescu pierde setul secund cu Danielle Collins (2-6). Meciul ajunge astfel in decisiv.

12:55 Ana Bogdan castiga primul set (6-4) cu break dupa un punct direct castigator. Au fost patru game-uri la rand pentru jucatoarea din Sinaia. Patru puncte in plus la total pentru Bogdan, jucatoarea care a fost mai buna la procentajul primului serviciu. Babos a fost la sub 50 la suta pe prima minge.

12:50 Bogdan revine la conducere (5-4), dupa ce fusese condusa de Babos cu 4-2.

12:40 Monica Niculescu isi adjudeca primul set al intalnirii cu Danielle Collins, scor 6-2. Un set dominat autoritar de jucatoarea noastra.
In cealalta partida, Bogdan a condus-o pe Babos cu 2-0 in debutul meciului, pentru a pierde apoi urmatoarele patru game-uri.


Meciurile celor patru romance vor fi gazduite de doua terenuri, terenul 4 si terenul 7.

Pe terenul 4 ziua va fi deschisa de meciul Monica Niculescu - Danielle Collins (SUA) si continuat de partida Irina Bara - Donna Vekic (Croatia).

Ambele jucatoare din Romania au ajuns pe tabloul principal dupa ce au trecut trei runde de calificare.

Pe terenul 7 in debutul zilei va evolua Ana Bogdan contra unguroaicei Timea Babos. Dupa aceasta partida va urma meciul dintre Sorana Cirstea si Elena Rybakina, a 14-a favorita si recent finalista la Strasbourg in saptamana dinaintea Roland Garros.



Irina Bara produce surpriza la Roland Garros