Roland Garros

Inca un Grand Slam unde Djokovic va fi interzis

Sursă foto: https://twitter.com/nuriapiera/

Parlamentul francez a adoptat proiectul de lege prin care accesul la diverse activitati sociale si sportive este conditionat de vaccinarea anti covid.

Printre aceste activitati se numara si turneul de tenis de la Roland Garros din acest an, unde jucatorii si jucatoarele trebuie sa prezinte schema completa de vaccinare pentru a putea participa.

Cu alte cuvinte, in situatia din prezent Novak Djokovic n-ar putea participa nici la Roland Garros, dupa ce a ratat Australian Open, turneu pe care l-a castigat de noua ori in cariera.

Roxana Maracineanu, ministrul Sporturilor din Franta, a anuntat ca certificatul verde va fi obligatoriu pentru a intra in stadioane, teatre sau sali de sport, atat pentru spectatori cat si pentru sportivi, francezi si straini.

Aceasta dupa ce la 7 ianuarie, in plin scandal la Antipozi, Maracineanu afirma public ca Djokovic va putea evolua fara probleme la Roland Garros, daca va prezenta un test negativ la data turneului.

Intre timp mai multi sustinatori ai liderului ATP s-au adunat la aeroportul din Belgrad, unde Novak Djokovic este asteptat sa soseasca in Serbia, luni dupa-amiaza.



Inca un Grand Slam unde Djokovic va fi interzis