Roland Garros

Halep traieste la intensitate maxima turneul de la Roland Garros: “Iubesc acest turneu si simt foarte bine mingea”

Simona Halep este foarte increzatoare in sansele sale la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, unde este cap de serie numarul 4 la castigarea competitiei.

Calificata pentru prima data in cariera in optimi de finala la Roland Garros, Halep spune ca se bucura de fiecare moment petrecut pe zgura pariziana.

“Acesta a fost al treilea meu meci aici si am jucat un tenis foarte bun. Nu este nicio surpriza pentru ca sunt foarte increzatoare in mine si simt foarte bine mingea. Iubesc acest turneu, iubesc sa fiu aici si ma bucur de fiecare moment. Este cel mai bun Roland Garros din cariera mea si trebuie sa fiu bucuroasa pe teren si sa lupt pentru sansa mea”, a declarat Halep pentru site-ul WTA.

Simona Halep a vorbit si despre meciul din optimi cu Sloane Stephens, considerand ca este pregatita sa-si ia revansa in fata jucatoarei din Statele Unite.

“Este o surpriza ca primele trei favorite au fost eliminate si nu este usor sa ramai cel mai inalt cap de serie din competiei. Nu este usor nici sa joci impotriva lui Sloane. Am intalnit-o in Australia in urma cu mai multe sezoane (n.r. - 2013) si m-a invins foarte repede. Acum simt ca sunt mult mai bine pregatita decat eram atunci. Sunt increzatoare ca-mi pot lua revansa”, a mai spus Halep.



Halep traieste la intensitate maxima turneul de la Roland Garros: “Iubesc acest turneu si simt foarte bine mingea”