Roland Garros

Halep, prima declaratie dupa finala de la Roland Garros: “Sper sa nu fie ultima”

Simona Halep a vorbit in engleza si franceza pe podiumul de premiere de la Roland Garros despre cele doua saptamani petrecute la Paris si sper ca finala jucata, prima de Mare Slem, sa nu fie si ultima la acest nivel.

“Este primul meu discurs din postura de finalista a unui turneu de Mare Slem. Este un moment special pe care nu-l voi uita toata viata. Vreau sa o felicit pe Maria, a meritat titlul, si ii urez mult succes in continuare”, a spus Halep.

“Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa multumesc tuturor si mai ales romanilor. De asemenea oamenilor din Romania care stiu ca ma urmaresc. Va multumesc din inima. Le multumesc prietenilor, familiei si celor din echipa mea. Am facut lucruri incredibile in aceste doua saptamani. A fost prima finala si sper sa nu fie si ultima”, a adaugat Halep.

La final Halep a vorbit putin si in limba lui Voltaire promitand suporterilor din tribuna si nu numai ca va reveni in 2014 la Roland Garros.Halep, prima declaratie dupa finala de la Roland Garros: “Sper sa nu fie ultima”