Roland Garros

VIDEO Halep la conferinta de presa: "Am jucat agresiv. A fost o zi perfecta". Cum a respins o intrebare incomoda. Trebuia sa le spuna Halep bancul cu sanii?

Simona Halep a declarat dupa calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros ca a practicat un tenis agresiv contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova. Mai departe Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, jucatoare pe care a invins-o in doua din cele trei meciuri directe. Intrebata despre operatia la piept, Halep a evitat elegant, dar din punctul nostru de vedere trebuia sa le spuna bancul cu sanii, asa cum zambetul pe buze.

"Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv. A fost o zi perfecta pentru mine. Ma simt bine. Simt jocul si sa simt pregatita pentru urmatorul meci", a spus Halep.

Simona Halep a mai declarat ca este foarte bucuroasa dupa aceasta calificare in semifinale. "M-am simtit foarte bine pe teren. Am jucat foarte bine si am respectat planul de joc. A fost un meci bun si sunt foarte bucuroasa ca acum voi juca in semifinale, la Paris", a mentionat romanca.

Halep a fentat apoi cu eleganta o intrebare incomoda referitoare la aspectul sau fizic din urma cu cinci ani: "Imi pare rau, este problema mea personala si nu vreau sa discut despre aceasta. La intrebarile despre tenis va raspund cu mare placere".

Se pare ca multi jurnalisti straini fie sunt obsedati, fie nu au ce sa intrebe.

[news-107407]VIDEO Halep la conferinta de presa: "Am jucat agresiv. A fost o zi perfecta". Cum a respins o intrebare incomoda. Trebuia sa le spuna Halep bancul cu sanii?