Roland Garros

Duelul titanilor in sferturi la Roland Garros: Djokovic vs Nadal. Un meci intre doua curente diferite, antivaccinistul Nole contra vaccinistului Rafa!

Sursă foto: https://twitter.com/diariolaruy/

Mult asteptata confruntare dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal va avea loc, marti seara, incepand cu ora 21:45.

Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor

Dorinta lui Nadal de a evolua pe timpul zilei si nu sub lumina reflectoarelor nu a fost luata in calcul de organizatori.

Cel mai probabil din ratiuni comerciale meciul a fost programat la o ora de maxima audienta, cand de regula sunt difuzate partide de Champions League sau emisiuni electorale de interes major, cum a fost cazul recentelor alegeri din Hexagon.

Un meci intre Djokovic si Nadal nu mai are nevoie de nicio prezentare suplimentare si, chiar daca se joaca in sferturi de finala, mai devreme ca oricand, partida este o finala in sine.

109-3 este recordul lui Nadal la Roland Garros

Se intalnesc doi jucatori care impreuna au castigat 41 de titluri de Mare Slem. Doi titani ai tenisului care isi disputa titlul neoficial de GOAT, in traducere libera din engleza “Cel mai mare din toate timpurile”.

Djokovic si Nadal se vor afla pentru a 59-a oara fata in fata. Sarbul il conduce pe spaniol, cu 30-28, la numarul de victorii obtinute.

Va fi prima loc intalnire de la semifinalele editiei precedente de Roland Garros, cand Djokovic ii provoca lui Nadal doar a treia infrangere pe zgura din cariera la Paris. A fost atunci 3-6, 6-3, 7-6(4), 6-2 pentru Nole.

Djokovic a castigat doar doua din cele noua confruntari pe zgura cu Nadal.

“N-am mai disputat un astfel de meci de peste trei luni si va fi o provocare pentru mine. El a castigat ultimele noua meciuri la rand, a castigat titlul la Roma si vine dupa victorii aici in minimum de seturi. Probabil va fi increzator. Stiu care este situatia mea si o accept. Voi lupta pana la capat”, a transmis Nadal inaintea meciului cu Djokovic.

Spaniolul vine dupa un meci de cinci seturi in care a fost testat puternic de canadianul Felix Auger-Aliassime. Doar pentru a treia oara in cariera Nadal a fost obligat sa joace cinci seturi la Roland Garros.

“Sunt bucuros ca nu am petrecut prea mult timp pe teren pana acum pana in sferturi, stiut fiind ca la Roland Garros intotdeauna este o lupta fizica pe langa toate celelelate.

“Este o provocare uriasa si probabil cea mai mare pe care o poti avea aici la Roland Garros. Sunt pregatit pentru ea si imi place cum m-am simtit pana acum, felul in care am simtit mingea. Ma voi concentra asupra a ceea ce am de facut pe teren”, a spus si Djokovic, de doua ori castigator in cariera la Paris.

Un duel, de ce sa nu o spunem, intre doi jucatori care reprezinta doua curente de opinie diferite cand vine vorba de raportarea la pandemia de covid.

Il avem pe "rebelul" Nole, cel care a refuzat calea vaccinarii si s-a transformat cu voia sau fara voia lui intr-un simbol al antivaccinistilor de aici si de pretutindeni.

Si il avem de asemenea pe Rafa, prietenul lui Bill Gates (omul in spatele caruia se tes majoritatea conspiratiilor), care a sustinut linia oficiala ca vaccinarea e singura cale prin care pandemia de covid poate fi oprita.



Duelul titanilor in sferturi la Roland Garros: Djokovic vs Nadal. Un meci intre doua curente diferite, antivaccinistul Nole contra vaccinistului Rafa!