Roland Garros

Cota de 1.083 pentru Serena Williams in optimi la Roland Garros. Americanca a rezolvat-o repede pe Svitolina

In prima partida a zilei de miercuri pe arena centrala Philippe Chatrier, lidera mondiala Serena Williams si-a respectat statutul si cota de favorita in fata Elinei Svitolina.

Serena a castigat in doua seturi, cu un categoric 6-1, 6-1, in mai putin de o ora.

Dupa primele 12 minute Serena avea deja 4-0 pe tabela, cand Svitolina a reusit primele sale doua puncte castigatoare. Break-ul luat de tanara ucraineanca antrenata de Justine Henin avea sa fie si singurul sau game in cele 26 de minute ale primului set.

Williams a continuat sa domine cu autoritate jocul in setul secund, iar Svitolina si-a facut o singura data serviciul.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

S.WILLIAMS

SVITOLINA

1,08

2,80

Cel putin pe hartie acesta pare cel mai dezechilibrat duel din optimile de finala ale turneului feminin de la Roland Garros, unul complet bulversat de ploaia cazuta la Paris in ultimele trei zile.

Serena Williams e favorita in fata unei jucatoare pe care a invins-o de fiecare data in cele trei dispute de pana acum.

Singura disputa a celor doua pe zgura a avut loc in 2012 intr-un meci de Fed Cup. Svitolina avea atunci doar 17 ani si era o tanara jucatoare de perspectiva.

In 2015 au existat doua dispute intre cele doua, ambele pe hard, iar in prima dintre acestea, in turul 3 la Australian Open, Svitolina a reusit sa-i ia Serenei primul set. Apoi, la Cincinnati in semifinale, Williams s-a impus in doua seturi.

Cota de 4.33 oferita de Fortuna pentru o victorie in trei seturi obtinuta de Serena Williams.

Serena Williams, tripla campioana la Roland Garros, are nevoie de un singur titlu de Mare Slem pentru a egala recordul lui Steffi Graf (22 de trofee majore).

Ajunsa la 34 de ani, Serena a atins faza sferturilor de finala la Roland Garros in noua din ultimele 14 campanii pe zgura pariziana. De cealalta parte, Svitolina cauta sa-si egaleze sfertul de finala din 2015, cel mai bun rezultat al sau la Paris.

Invingatoarea acestui meci joaca in sferturi cu cea care se va impune in disputa dintre Carla Suarez Navarro si Yulia Putintseva (Kazahstan).



Cota de 1.083 pentru Serena Williams in optimi la Roland Garros. Americanca a rezolvat-o repede pe Svitolina