Roland Garros

Cahill: "Daca Halep isi va infige dintii in turneu, va fi greu de oprit la Roland Garros"

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre aspiratiile jucatoarei sale pentru turneul de la Roland Garros.

Australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, crede ca jucatoarea din Romania poate deveni o prezenta puternica in acest an la Roland Garros, daca isi va gasi ritmul in Franta. 

"Abia asteptam, e un turneu grozav. Ea are amintiri frumoase de acum cativa ani  cand a jucat finala, Iubete turneul si Parisul. Finala de la Madrid i-a dat curaj, dar la Paris este greu sa treci de primele doua tururi. Insa este capabila si, daca va face asta, daca isi va infige dintii in turneu, va fi greu de oprit", a spus Cahill intr-un interviu pentru Dolce Sport.

Cahill a recunoscut pentru prima oara ca Ion Tiriac face parte din echipa Simonei Halep, desi pana acum despre acest lucru doar se specula. "Este norocoasa sa aiba un om precum Ion Tiriac, cu atata experinta, in echipa sa", a afirmat Cahill.

Simona Halep a ajuns in 2014 in finala de la Roland Garros, dar a fost invinsa de Maria Sharapova, la acea vreme bolnava de inima.

In 2015, Halep a fost eliminata in turul al doilea de o jucatoare aflata pe locul 70 mondial. 

Acum pe locul 6 in lume, Simona Halep va intra din nou la Roland Garros, turneu care incepe de 22 mai.



Cahill: "Daca Halep isi va infige dintii in turneu, va fi greu de oprit la Roland Garros"