Roland Garros

Bouchard si-a dat din nou in petic

Sursă foto: twitter.com

Eugenie Bouchard a incercat sa faca o aroganta pe Twitter intreband ironic cu cine joaca Novak Djokovic la Roland Garros, dar a cazut in penibil fiind admonestata de majoritatea celor care au citit mesajul.

“Cine este tipul cu care joaca Djokovic?”, a intrebat Bouchard ironica la adresa italianului Marco Cecchinato, locul 72 mondial.

Cel mai bun raspuns venit din partea unui utilizator a sunat in felul urmator: “Clasamentul lui este mai bun decat al tau, asa ca intrebarea adevarata este cine esti tu?”.

Bouchard ocupa in prezent locul 164 mondial.

Dupa ce a vazut furtuna declansata, jucatoarea din Canada a incercat sa dreaga busuiocul, cum se spune pe romaneste.

“Wow, baieti, mesajul meu nu a fost lipist de respect. Am intrebat cu adevarat, pentru ca nu am auzit de el si l-am vazut in sferturile (acum in semifinale) la un Grand Slam”, a incercat sa se scuze Bouchard.

Cecchinato l-a eliminat pe Djokovic si a devenit cel mai slab clasat jucator ajuns in semifinale la Roland Garros din 1999 incoace.

Bouchard nu se afla la prima "aroganta" de acest gen. Ne amintim cum inaintea meciului Canada - Romania din Fed Cup a refuzat sa raspunda la salutul Alexandrei Dulgheru dupa tragerea la sorti a partidelor. Un gest urat taxat la momentul respectiv.



Bouchard si-a dat din nou in petic