Roland Garros

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in semifinale la Roland Garros

Am transmis live text partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele de la Roland Garros, astazi dupa ora 18:30. 

FINAL Halep - Pliskova 6-4, 3-6, 6-3  click pentru streaming live 

INFO: Toate meciurile de la Roland Garros se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Imaginile video live sunt libere pentru utilizatorii inregistrati ai casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). 
Apasă aici pentru lista completă de meciuri cu streaming live

SET 3, 6-3 Doua mingi de meci si finala pentru Halep. Primul serviciu intra la T si Pliskova returneaza afara. Halep se califica pentru a doua oara in finala de la Roland Garros. Sambata o va intalni pe Jelena Ostapenko din Letonia, 19 ani si 47 WTA.

SET 3, 5-3 Pliskova greseste cu forehand-ul si Halep va avea sansa de a servi pentru calificarea in finala. Cata incordare in game-ul urmator.

SET 3, 4-3 In loc de un 5-1 mai devreme care ar fi rezolvat in mare masura meciul se ajunge acum la 4-3, dupa ce Pliskova profita de un joc ezitant al Simonei la serviciu. Break pentru cehoaica.

SET 3, 4-2 Minge de break anulata de Pliskova cu un as, al saptelea din acest meci. Jucatoarea din Cehia isi castiga in cele din urma game-ul de serviciu si ramane in meci.

SET 3, 4-1 Halep rezista eroic in acest game de serviciu, salveaza doua mingi de break si pune game-ul in dreptul ei pe tabela. Finala e tot mai aproape.

SET 3, 3-1 Break Halep dupa o lovitura superba din alergare in diagonala terenului. Pliskova atacase furibund la fileu, dar Halep s-a aparat exemplar in stilul deja consacrat.

SET 3, 2-1 Halep serveste bine cu prima minge si revine la conducere fara probleme.

SET 3, 1-1 Mingi de break ratate de Halep, iar Pliskova inchide game-ul cu un serviciu as la 180 km/h.

SET 3, 1-0 Halep incepe cu un game solid de serviciu, dupa un set al doilea in care a avut doar doua puncte castigatoare (13 Pliskova) si doar trei erori nefortate (13 Pliskova).

20:26 A inceput decisivul cu Halep la serviciu.

SET 2, 3-6 Pliskova inchide setul secund cu un forehand castigator. Halep si-a pierdut din vitalitatea afisata in primul set si a lasat-o pe cehoaica sa controleze mai mult jocul.

SET 2, 2-5 Trei sanse de break iroseste Halep in acest game pe care Pliskova il castiga la mare lupta in prelungiri.

SET 2, 2-4 Halep isi pierde serviciul la 19 minute dupa debutul setului secund. Pliskova se distanteaza pentru prima data pe tabela.

SET 2, 2-3 Game la zero pentru Pliskova.

SET 2, 2-2 Halep egaleaza scorul si pana acum se merge cap la cap cu serviciul in acest set. Inca niciun break inregistrat.

SET 2, 1-2 Serviciu as din al doilea serviciu pentru Pliskova care revine la conducere.

SET 2, 1-1 Halep castiga la serviciu primul game al setului secund.

19:52 A inceput setul secund cu Pliskova la serviciu.

SET 1, 6-4 Halep o obliga pe Pliskova sa greseasca si primul set ia sfarsit dupa un forehand trimis afara de cehoaica.

SET 1, 5-4 Forehand trimis afara de Pliskova, iar Halep beneficiaza de prima minge de set. Salveaza Pliskova dupa un schimb pe care l-a controlat in totalitate. Pliskova castiga game-ul si ramane pentru moment in set.

SET 1, 5-3 In continuare Halep se dovedeste imbatabila la serviciu. Forehand castigator in diagonala terenului si pana acum Pliskova n-a avut nicio minge de break.

SET 1, 4-3 Pliskova serveste un as la 40-30 si revine la un game diferenta.

SET 1, 4-2 Game solid reusit de Halep pe propriul serviciu. Jucatoarea noastra mentine avantajul break-ului obtinut anterior.

SET 1, 3-1 Halep se desprinde dupa un game in care a comis si prima dubla greseala a meciului.

SET 1, 2-1 Dubla greseala comisa de Pliskova si Halep are doua mingi de break, primele in acest meci. Halep apasa cu dreapta in lung de linie si o obliga pe Pliskova sa trimita afara.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga game-ul de serviciu. Un inceput clasic de tatonare.

SET 1, 0-1 Primul game ii revine jucatoarei din Cehia. Halep a reusit la randul sau doua puncte de incalzire.

19:04 Incepe meciul cu Pliskova la serviciu.

18:58 Halep castiga tragerea la sorti si alege sa primeasca.

18:57 Halep si Pliskova patrund pe arena centrala de la Roland Garros sub un soare primitor. Amenintarea de ploaie s-a risipit astazi la Paris.

18:54 Arbitrul intalnirii este francezul Kader Nouni, cel care a mai arbitrat-o pe Halep in finala cu Sharapova din 2014.



Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in semifinale la Roland Garros