Roland Garros

Agnieszka Radwanska a facut scandal dupa eliminarea suferita la Roland Garros. Acuza conditiile meteo vitrege: "Eu nu pot juca pe ploaie"

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, a doua favorita a turneului de la Roland Garros, a vorbit in termeni duri despre conditiile de joc de marti de la Paris si ii acuza pe organizatori ca au permis sa joace pe ploaie. Marti a fost eliminata si Simona Halep in aceeasi faza a optimilor de finala.

"Sunt surprinsa si nervoasa ca a trebuit sa jucam in ploaie. Nu e un turneu de 10.000 de dolari. E totusi un Grand Slam. Cum poti pune jucatorii sa evolueze pe ploaie? Eu nu pot juca in asemenea conditii", a spus Radwanska dupa meciul pierdut cu Tsvetana Pironkova de la 6-2 si 3-0 la momentul primei intreruperi duminica.

Radwanska a mai spus ca a incercat sa obtinta o explicatie din partea arbitrului.

"La inceputul zilei si in setul al doilea am jucat foarte mult pe ploaie. Nu stiu cine a permis sa se joace in asemenea conditii. Adica, nu stiu daca a interesat pe cineva ce credem noi, jucatorii. Eu cred ca lor le pasa de alte lucruri. Sunt suparata. Nu pot juca in asemenea conditii, nu sunt suficient de sanatoasa", a mai spus Radwanska.

Pentru prima data dupa 16 ani o zi intreaga a fost suspendata la Roland Garros din cauza ploii, iar organizatorii au raportat pierderi de 2 milioane de euro.

Radwanska a pierdut cu 6-2, 3-6, 3-6, dupa ce duminica inainte de aparitia ploii avea 6-2, 3-0. Poloneza a pierdut nu mai putin de zece game-uri la rand, marti, la reluarea partidei.

[news-119464]



Agnieszka Radwanska a facut scandal dupa eliminarea suferita la Roland Garros. Acuza conditiile meteo vitrege: "Eu nu pot juca pe ploaie"