Tenis

Renunta Cahill la Halep pentru Djokovic?

Ramas fara antrenor dupa despartirea de Boris Becker, fostul numar unu mondial Novak Djokovic ar putea fi antrenat in 2017 de Darren Cahill, cel care o pregateste in prezent pe Simona Halep.

Cel putin asa arata bursa zvonurilor pe retelele de socializare, cu Cahill creditat printre favoritii de a incepe o colaborare cu Djokovic.

Reputatul antrenor australian are avantajul de a mai fi lucrat in circuit cu alti doi lideri mondial la vremea lor, Lleyotn Hewitt si Andre Agassi.

O importanta casa de pariuri din Marea Britanie avanseaza si un top al favoritilor pentru postul de antrenor al lui Djokovic, in pole position plasandu-se americanul John McEnroe.

Cahill are si el sansa lui, devansandu-i pe Patrick Muratoglu, Magnus Norman si Mats Wilander.

Cahill si Halep pregatesc noul sezon in Romania

Intre timp, Cahill isi vede in continuare de treaba alaturi de Simona Halep si cei doi pregatesc in Romania noul sezon care debuteaza in primele zile ale lui 2017. Halep va incepe anul la Shenzen, acolo unde va fi a doua favorita dupa Agnieszka Radwanska.

Colaborarea dintre Cahill si Halep a debutat in 2015, cand australianul a consiliat-o pe Simona la turneele importante, pentru ca din ianuarie 2016 legatura dintre cei doi sa fie permanenta.

Halep a castigat trei turnee cu Cahill alaturi, Madrid, Bucuresti si Montreal, participand pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campioanelor. Halep a incheiat sezonul pe locul 4 mondial.



Renunta Cahill la Halep pentru Djokovic?