Tenis

Reactia Simonei Halep dupa infrangerea de la Sydney. Sceptica in privinta Australian Open

Sursă foto: https://twitter.com/lavenir_sport/

Simona Halep a pierdut, miercuri, primul meci disputat dupa mai bine de trei luni, o perioada mai lunga de inactivitate pe care jucatoarea si-o asuma in totalitate.

"Mi-am asumat riscul de a lua o pauza mai lunga pentru ca aveam nevoie, astfel ca nu aveam asteptari. Nu ma puteam astepta sa fiu la cel mai inalt nivel in acest moment, deoarece n-am jucat, dar tenisul meu e bun si trebuie doar sa cred mai mult in mine", a spus Halep dupa meciul pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty.

"E greu de crezut in aceste conditii, fara meciuri si pregatire, ca voi ajunge in fazele superioare la Australian Open. Nu e usor cu caldura acolo, dar voi merge si voi incerca sa joc mai bine ca azi", a mai spus Halep.

Lidera ierarhiei mondiale a mai spus ca din punct de vedere fizic este bucuroasa dupa acest prim meci din 2019.

"Nu am avut dureri deloc si chiar sunt fericita din acest punct de vedere. E un semn bun. Cred ca am jucat un tenis la un nivel bun, dar nu am fost inspirata la cateva mingi importante. A fost un meci bun dupa aproape patru luni de cand am jucat o partida intreaga, la US Open", a mai declarat Halep.



Reactia Simonei Halep dupa infrangerea de la Sydney. Sceptica in privinta Australian Open