Tenis

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Madrid: "Eram pregatita"

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in primul tur la editia din acest an, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute finala.

Invinsa in doua seturi, duminica, de frantuzoaica Alize Cornet, Halep spune ca se astepta la un asemenea rezultat si ca era pregatita sa infrunte o eliminare prematura.

"A fost greu sa gestionez situatia asta, imi doream sa repet rezultatul de anul trecut, cum am mai spus, dar m-am gandit prea mult la asta si de aceea probabil am fost un pic blocata mental", a spus Halep la Digi Sport.

Jucatoarea noastra vede si partea plina a paharului din aceasta infrangere si spune ca are multe de invatat din esecul suferit in fata lui Cornet.

"Dar este bine si cum am spus invat multe din meciul asta si ma asteptam la un asemenea esec, oarecum, pentru ca am jucat bine o perioada destul de lunga si este inevitabil sa mai ai si o cadere. De obicei caderile te ajuta ca sa mergi si mai sus", crede Halep.

Favorita numarul 2 la turneul din capitala Spaniei la inceputul competitiei, Halep admite ca nu a fost relaxata si ca nu a facut ce trebuia pentru victorie.

"Nu am avut mintea relaxata ca sa pot sa schimb ceva. Am incercat tot ce am putut astazi, am luptat pana la sfarsit, dar intr-un fel degeaba pentru ca nu am facut ceea ce trebuia sa fac", a completat Halep.



Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Madrid: "Eram pregatita"