Tenis

Reactia lui Novak Djokovic dupa finala pierduta la Roland Garros

Sursă foto: https://twitter.com/DjokerNole

Liderul mondial a pierdut fara drept de apel finala disputat, duminica, in compania spaniolului Rafael Nadal.

Ibericul s-a impus cu 6-0, 6-2, 7-5 la capatul unui meci aproape de perfectiune din partea jucatorului care a ajuns la 13 titluri cucerite la Roland Garros.

”M-am simţit bine tot turneul, credeam că sunt într-o formă extraordinară. Puteam să joc mai bine, mai ales în primele două seturi, dar m-a surprins cu felul de a juca, cu nivelul fenomemal, a jucat meciul perfect, mai ales în primele două seturi

”Nu sunt prea multe de spus. Am fost surclasat complet de Rafa, a fost un jucător mai bun pe teren. Nu a ratat nimic, mi-a returnat toate mingile şi a jucat perfect tactic. A fost de departe jucătorul mai bun azi şi a meritat să câştige”, a declarat Novak Djokovic intr-o conferinta de presa.

Djokovic a mai spus ca va incerca sa-si invete lectia din aceasta infrangere.

”Continui sa muncesc, sa ma bucur de acest sport. Astfel de infrangeri sunt cele mai bune lectii”, a concluzionat Djokovic, impacat cu ideea ca nu este placut de toata lumea pentru ce face pe terenul de tenis si in afara acestuia.

In alta ordine de idei, liderul mondial a confirmat participarea la turneul indoor de la Viena.

Djokovic n-a mai jucat la Viena din 2007, cand a cucerit titlul la turneul din capitala Austriei.Reactia lui Novak Djokovic dupa finala pierduta la Roland Garros